Categorii

Publicitate

Newsletter

Termeni legali si conditii de utilizare

 

Definirea termenilor


-    Termenii “site”, “acest site” si “site-ul” folositi in acest document se refera la site-ul www.perfect-delivery.ro. Design-ul si continutul site-ului apartin in exclusivitate S.C. Pipistrelli Com S.R.L.. si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. 

-    S.C. Pipistrelli Com S.R.L.. are sediul principal in Str. Iochim gheorghe nr.30, Sector 5, Bucuresti, si este inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/3526/2001, cod fiscal RO13811128. 

-    Prin termenii “utilizator”, “vizitator” si “dumneavoastra” intelegem toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza site-ul www.perfect-delivery.ro, indiferent de motiv.

-    Termenii “Regulament”, “Contract” si “Termeni si Conditii” se refera la prezentul contract de utilizare.

-    Prin termenul “date personale", intelegem informatiile pe care le colectam de la dumneavoastra, pe baza carora puteti fi identificat personal. Acestea pot include numele dumneavoastra, adresa, numarul de telefon (inclusiv numarul de mobil), CNP-ul, pseudonimul, adresa de e-mail, varsta, sexul si starea civila, dar mai pot include si alte informatii, cum ar fi obiceiuri si preferinte la cumparaturi si detalii ale stilului de viata, cum ar fi pasiuni si interese.

 

Acceptarea “Termenilor si conditiilor”


Inainte de a viziona acest site, va rugam sa cititi cu atentie precizarile urmatoare. Ele stabilesc termenii si conditiile utilizarii de catre dumneavoastra a tuturor materialelor care alcatuiesc prezentul site. Accesarea site-ului si folosirea aplicatiilor sale presupun acceptarea explicita sau implicita a tuturor Termenilor si Conditiilor publicate, avand valoare contractuala deplina.

S.C. Pipistrelli Com S.R.L.. isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul prezentului contract.. In aceasta situatie, S.C. Pipistrelli Com S.R.L.. va instiinta utilizatorii prin afisarea schimbarilor pe o pagina ce va aparea in momentul accesarii site-ului. Folosirea in continuare a site-ului de catre utilizator constituie un raspuns afirmativ de acceptare a modificarilor aduse prezentului contract de utilizare.

Continutul site-ului


Informatiile publicate pe site sunt informatii de interes general despre www.perfect-delivery.ro, produsele comercializate de acesta, ale partenerilor sai, opiniile utilizatorilor despre produse cat si alte informatii considerate de S.C. Pipistrelli Com S.R.L.. ca fiind de interes pentru utilizatori.

S.C. Pipistrelli Com S.R.L.. isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe site.

De obicei, informatiile sunt puse gratuit la dispozitia utilizatorilor. Cu toate acestea, S.C. Pipistrelli Com S.R.L.. isi rezerva dreptul de a oferi pe site anumite servicii contra cost utilizatorilor.

 

Copyright


Cu exceptia opiniilor postate de catre utilizatori, continut al site-ului www.perfect-delivery.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - este proprietatea S.C. Pipistrelli Com S.R.L.. si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Asadar, folosirea in scopuri comerciale, fara acordul S.C. Pipistrelli Com S.R.L.., a oricaruia dintre elementele enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Acces si inregistrare ca membru


Pentru a va inregistra ca membru pe site-ul www.perfect-delivery.ro, sunteti obligat sa:
1) furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularul de inregistrare al site-ului
2) mentineti si innoiti, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete. Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, S.C. Pipistrelli Com S.R.L.. are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului.

S.C. Pipistrelli Com S.R.L.. poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul dvs. la continutul site-ului sau la o parte a acestui continut.

Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator si o parola. Sunteti responsabil de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra. 

Trebuie sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

In cazul in care administratorii site-ului va suspenda calitatea de utilizator al site-ului, nu veti fi indreptatit la primirea niciunei despagubiri.

 

Legaturi


Site-ul www.perfect-delivery.ro poate gazdui legaturi (link-uri) catre alte site-uri World Wide Web sau alte resurse. Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora. Asadar, S.C. Pipistrelli Com S.R.L.. nu este responsabila pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi cauzata de informatiile furnizate de site-urile sau resursele spre care trimit aceste link-uri.

 

Parteneri

 

S.C. Pipistrelli Com S.R.L.. are contracte de revanzare (re-seller) cu importatorii marcilor prezente in magazinele noastre. Despre calitatea produselor, despre autenticitatea marcii si despre orice alte nelamuriri referitoare la o anume marca sau un anume produs clientul se poate adresa reprezentantului marcii respective sau importatorului din Romania.

Declinarea responsabilitatii


O parte din continutul site-ului, respectiv textele, descrierile produselor, caracteristicile lor tehnice, imaginile si simbolurile lor, este sunt pusa la dispozitia noastra de producatori si furnizori. Din acest motiv, S.C. Pipistrelli Com S.R.L.. nu isi asuma responsabilitatea pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute pe site. In plus, imaginile prezentate pe site au rol de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.)

Site-ul nu-si asuma responsabilitatea pentru continutul comentariilor despre produse pe care utilizatorii le posteaza, in schimb, isi asuma dreptul de a sterge (indeparta) orice continut care violeaza prezentul contract sau este in alt mod incompatibil cu scopul acestui portal. Cu toate acestea, (compania) nu isi asuma responsabilitatea pentru monitorizarea permanenta a intregului continut gazduit pe site.
S.C. Pipistrelli Com S.R.L.. nu garanteaza disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Asadar, S.C. Pipistrelli Com S.R.L.. isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta a importatorului. Clientul va primi inapoi doar sumele incasate de S.C. Pipistrelli Com S.R.L.. pentru respectiva comanda in cazul in care plata a fost facuta in avans.


Valoarea obligatiilor S.C. Pipistrelli Com S.R.L.. fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare a produselor nu depaseste valoarea sumelor incasate de S.C. Pipistrelli Com S.R.L.. de la clientul respectiv. In astfel de situatii, S.C. Pipistrelli Com S.R.L.. nu va plati despagubiri  clientului.

Preturile publicate sunt informative si pot suferi modificari neanuntate. 

S.C. Pipistrelli Com S.R.L.. nu este responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare a preturilor, caracteristicilor, imaginilor etc. In situatia in care pretul produsului sau descrierea au fost introduse gresit in bazele noastre de date, sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, S.C. Pipistrelli Com S.R.L.. isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

S.C. Pipistrelli Com S.R.L.. nu raspunde pentru pagubele, costurile, procesele, pretentiile sau cheltuielile aparute ca urmare a nerespectarii de catre utilizatori a “Termenilor si conditiilor”.

S.C. Pipistrelli Com S.R.L.. nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea de accesare anumitor link-uri publicate pe site.

 

Promotii si concursuri


Promotiile si a concursurile care se desfasoara pe site respecta regulamentele create de S.C. Pipistrelli Com S.R.L.. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta utilizatorilor numai prin intermediul site-ului propriu sau prin mesaje de posta electronica. Pentru a beneficia de promotii, comenzile trebuie sa respecte intocmai regulile afisate pe site. Promotiile prezentate pe site sunt valabile in perioada de timp mentionata, iar in cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele stocurilor disponibil. S.C. Pipistrelli Com S.R.L.. isi rezerva dreptul de a intrerupe sau de a anula o promotie in orice moment, fara nici o notificare prealabila.

 

Termene de livrare


In mod obisnuit, termenul de livrare al produselor noastre se incadreaza intre 6 si 24 de ore din momentul inregistrarii comenzii in serverele S.C. Pipistrelli Com S.R.L... Cu toate acestea, avand in vedere slaba dezvoltare a infrastructurii de transport si aporovizionarea furnizorilor, S.C. Pipistrelli Com S.R.L.. isi rezerva dreptul de a mari timpul de livrare in situatii speciale.

 

Taxe suplimentare


Pretul platit de client este format din pretul produselor. S.C. Pipistrelli Com S.R.L.. nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. In situatia in care va sunt percepute taxe in plus, va rugam sa ne instiintati imediat la  comenzi@perfect-delivery.ro

Conditii legale


S.C. Pipistrelli Com S.R.L.. functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman. Dintre acestea amintim alin. 1 al art. 7 din Ordonanta nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta. Conform acestuia “Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. 

Termenul de 10 zile prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga: 
a) pentru produse, de la data primirii lor de catre consumator, daca au fost indeplinite prevederile art. 4; 
b) pentru servicii, din ziua incheierii contractului sau dupa incheierea contractului, din ziua in care obligatiile prevazute la art. 4 au fost indeplinite, cu conditia ca intarzierea sa nu depaseasca 90 de zile”

Frauda


ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR, DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.perfect-delivery.ro SAU DE A AFECTA FUNCTIONAREA SERVERULUI CARE GAZDUIESTE SITE-UL www.perfect-delivery.ro VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI www.perfect-delivery.ro SI VA DESCHIDE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA AUTORULUI SAU AUTORILOR ACESTOR FAPTE.

 

Litigii


Litigiile aparute intre clienti si S.C. Pipistrelli Com S.R.L.. vor fi rezolvate pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care conflictul nu a fost rezolvat pe acesta cale, competenta revine instantelor de judecata romane.


AcasăAcasă

Cos  

(gol)

Produse noi

No new products at this time